Toffe lessen op kindermaat

Is uw kind helemaal gek van paarden? Droomt hij of zij er van om op regelmatige basis te genieten van de unieke band tussen mens en paard? Breng dan een bezoekje aan Manege Welkomhoeve en geef uw uw zoon of dochter de kans om écht te leren paardrijden! Kinderen zijn koning op Manege Welkomhoeve. De omgang met het paard staat bij ons centraal. We beperken de lessen daarom niet alleen tot het berijden van een paard. We stimuleren je oogappel ook om zelf het paard te leren poetsen en op te zadelen. We bieden initiatie- en groepslessen aan voor volwassenen en voor kinderen vanaf 5 jaar.

Uiteraard organiseren we ook megaleuke randactiviteiten en feestjes. Wat denk je van een heus sinterklaasfeestje, een pannenkoekendag of een ponykamp?

Voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar) of voor kids die graag eens vrijblijvend kennismaken met onze paardjes, is er de mogelijkheid om met één van onze lieve pony’s op boswandeling te gaan. Wij voorzien een volledig opgezadelde pony waarmee u zelf op wandeling mag gaan in de ons omringende bossen.  Veiligheid staat voorop en het dragen van een “tok” voor onze kleine ruitertjes is ten zeerste aangeraden. Wij hebben deze ter beschikking liggen op onze manege. Gelieve zowel voor begeleider als ruiter stevig, gesloten schoeisel (geen sandalen) te voorzien. Voor prijzen en reservaties: info@welkomhoeve.be  of 0474/396.604.

Keileuke vakanties

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij ponykampen voor kids vanaf 5 tot 18 jaar.  De kampen gaan door van dinsdag tot vrijdag van 9.00 u tot 17.30 u. Tijdens het ponykamp leren de kinderen ponyrijden, pony’s verzorgen en zo veel meer. Elke dag worden er twee lessen van 1 uur georganiseerd.  Tussendoor geven wij theorie- en praktijkgerichte lessen ivm omgang met paarden. Vanzelfsprekend is er ook ruim voldoende tijd voor pure ontspanning en leuke spelactiviteiten. Als kers op de taart sluiten wij het ponykamp op vrijdagnamiddag af met een verassing voor ouders, grootouders en alle sympathisanten. Iedereen is welkom! Graag tijdig inschrijven via email naar info@welkomhoeve.be .
De volgende ponykampen staan op onze kalender ingepland:

Krokusverlof 2018

  • 13 – 16 februari

Paasverlof 2018

  • 10 – 13 april (volzet)

Zomerverlof 2018

  • 3 – 6 juli
  • 7 – 10 augustus
  • 21 tot 24 augustus 

Herfstverlof  2018

  • 29 oktober – 2 november (1/11 = geen kampdag) 

Een onvergetelijke verjaardag

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een origineel kinder- of verjaardagsfeest op Manege Welkomhoeve. Met z’n allen paardrijden, dat is weer eens wat anders!

Ons Happy Birthday-arrangement duurt 3 uren. We starten met een initiatie paardenverzorging en trekken daarna het bos in voor een lange, ontspannende wandeling te paard. Na onze terugkeer is het tijd voor de naverzorging van de paardjes. Achteraf worden er ervaringen uitgewisseld bij een lekker hapje en verfrissend drankje in ons gezellige café!
Rij-ervaring is niet nodig. Voor prijzen en beschikbaarheid: info@welkomhoeve.be .