Ruiterbrevetten 11 augustus 2017

Om deel te nemen aan officiële dressuur- en jumpingwedstrijden dient men (meestal) in het bezit te zijn van een erkend Ruiterbrevet. In samenwerking met de VLP organiseert Manege Welkomhoeve een Brevetafname A en/of B voor eigen ruiters vanaf 12 jaar op vrijdag 11 augustus 2017. Voorafgaand aan de Brevetafname kunnen onze ruiters zich intensief voorbereiden op het examen tijdens het paardenkamp dat doorgaat op Manege Welkomhoeve van 8 tot 11 augustus.
Het A-brevet is het bewijs dat de ruiter over de nodige basisvaardigheden  beschikt om een paard te controleren in dressuur en tijdens het nemen van enkele hindernissen. Het A-brevet is de instapvoorwaarde voor het B-brevet. Het B-brevet is voor ruiters met meer ambitie, die wensen deel te nemen aan wedstrijden zowel voor dressuur als voor springen of voor ruiters die later een lesgeversdiploma willen behalen. Voor meer info aangaande de ruiterbrevetten verwijzen wij u graag naar de VLP-website: http://www.vlp.be/Brevettenwerking/Opleiding-Ruiterbrevetten/
Wil je graag een visueel idee over de eindtermen van de brevetten? Bekijk dan zeker de brevettenfilmpjes op deze webpagina.
Wij wensen onze deelnemers alvast heel veel succes toe!

 

ruiterbrevet