Genieten van een verzorgde pensionstalling

Manege welkomhoeve beschikt over ruime boxen voorzien van veel daglicht.  Hiervan zijn een aantal voorzien van buitenraam en een uitloop naar buiten toe.  Naast deze boxen beschikken wij tevens over een aantal loopboxen.  In deze boxen kunnen de paarden de hele dag door ruim bewegen.

Als pensionklant kan u gebruik maken van al onze faciliteiten.

De paarden staan op eerste klas tarwestro. De boxen worden dagelijks uitgemest en bijgestrooid.  De paarden krijgen 2 x per dag krachtvoerder en 1x per dag hooi uit eigen winning.

Wij bieden twee verschillende stalpakketten aan:

Vol pension
• Ruime box met dagelijks vers stro
• 1 x per dag volledig uitgemest (uitz. zondag)
• 2 x per dag hooi
• 2 x per dag krachtvoeder
• Gebruik weidegang, op verzoek door ons
• Volledig gebruik van de accommodatie

Professioneel pension
Wij bieden aan professionele ruiters de mogelijkheid om een afgesloten compartiment af te huren.

We hebben alle faciliteiten in huis om uw merrie onder controle en toezicht te laten afveulen. We kunnen het pasgeboren veulen de eerste week na de geboorte voor u onder controle houden, zodat hij gezond en met voldoende weerstand weer bij u thuis kan worden gebracht. Ook kunnen wij de merrie begeleiden bij een nieuwe cyclus van de dracht zoals insemineren, scannen, …

Op onze manege bieden we ruime loopstallen aan voor de opfok van uw veulens. Deze stallen zijn voorzien van een dik strobed en van het beste ruwvoeder. De ruwvoerderwinning is in eigen beheer. U krijgt na de veulenopfok een gezond, sterk en ongecompliceerd paard terug in prima conditie, eventueel zadelmak, gecastreerd en RX gekeurd.